Cap step on thunder znaš koliko?

Metoda nošenja prva pogreška je da bi mnoge djevojke sklonile svu kosu, ako sklonite svu kosu, lice će izgledati posebno veliko, ovako, učinak je bio manji od uljepšavanja, modificira se postojanje originalne kape zgodno lice, ovo je svaka djevojka ne može prihvatiti stvari, prava stvar koju treba učiniti je staviti malo Liu Haifanga.

Je previsok, drugo je šešir i nosite ga vrlo široko, tako će vaše lice izgledati jako veliko, takav šešir je vrlo pogrešan, jer će istaknuti vaše nedostatke, pokazati vaše prednosti, niste koristili šešir za vi za ovo vrijeme skloništa sama uloga kose, može vas jako osramotiti. Ispravan način je nositi šešir što je više moguće unazad i ne previše labav.

Treća pogreška je ne nositi odjeću koja vam prekriva ključne kosti.Ako nosite šešir, trebali biste otkriti ključne kosti.To će vam dati vizualni osjećaj produženja vašeg vrata.Učinit ćete da izgledate vrlo visoki i ne previše mršavi.

Četvrta vrsta pogrešnog načina nošenja je ako vam je kosa mekana, nije prikladna za nošenje šešira, jer ćete ovaj put izgledati vrlo raspoloženo, pa da bi izgledalo da vam je lice malo, možete prvo oprati kosu, stvoriti ako se dlaka jako osjeti, izgledat će vrlo prirodno.

Peta greška je pritiskanje ruba prenisko.Ako je rub prenizak, prekrit će obrve i učiniti da izgledate vrlo bezvoljno.Stoga, kada nosite kapu, obrve bi trebale biti istaknute kako bi se pokazale nježne crte lica.

Hb8934f9a8e2441f8bb60910751571c7e4

Vrijeme objave: 12. rujna 2022